Publicat la: 21.02.2018. 19:17 / 719 views

PARCARE PENTRU CJ. SOLUŢII PROPUSE DE PRIMĂRIE

De mai mulţi ani se tot discută despre staţionarea automobilelor pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în dreptul Consiliului Judeţean, institutie care nu dispune de spaţii de parcare. Primăria propune două soluţii care ar putea rezova problema şi ar fluidiza circulaţia pe bulevard.      

masini bulevardDe curând, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a readus în atenţia Primăriei faptul că, atât instituţia pe care o conduce, cât şi Instituţia Prefectului nu dispun de locuri de parcare.

Activităţile celor două instituţii, precum şi cele desfăşurate la Sala Consiliului Judeţean, implică participarea unui număr mare de cetăţeni, dintre care mulţi vin din teritoriu.

În lipsa unor parcări cuprinzătoare, aceştia îşi parchează autoturismele pe bulevardul Bălcescu.

Pentru ca autoturismele staţionate pe bulevard să nu mai obtureze traficul auto, edilii au în vedere amenajarea şi sistematizarea a două parcări, foarte apropiate de sediile celor două instituţii.

O a doua parcare, mult mai cuprinzătoare, va fi amenajată în spatele blocurilor turn, în vecinătatea gardului care aparţine Liceului Pedagogic.

Împreună cu locurile atribuite rezidenţilor, aici ar putea fi adăpostite peste 100 de maşini.

Amenajarea cât mai grabnică a tuturor parcărilor dintre blocurile de pe ambele laturi ale bulevardului Bălcescu ar putea rezolva o mare parte din necesarul posesorilor de maşini din zonă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!