Publicat la: 25.02.2020. 19:26 / 526 views

PARCARE LA ”SEMILUNĂ”. SE AMENAJEAZĂ LOCURI DE PARCARE LÂNGĂ ARHIEPISCOPIE

Breteaua care face legătura între străzile Obor și Chiristigii va fi lărgită și va fi transformată în parcare. Locurile de parcare sunt deficitare în acea zonă și amenajarea noii parcări ar mai putea ușura căutările șoferilor în găsirea unui loc unde să-și poată lăsa mașina legal. Prin spatele blocului ”semilună” va fi construită o nouă cale de acces către cartierul Obor.

santier parcare 1Urbis a deschis de câteva zile un șantier nou, în vecinătatea sensului giratoriu de la Arhiepiscopie.

Este vorba despre lărgirea bretelei care face legătura între străzile Obor și Chiristigii (viitoarea stradă Arhiepiscop Epifanie) și amenajarea mai multor locuri de parcare.

Zona respectivă, ca atâtea alte locuri din Buzău, este extrem de aglomerată, pentru că mulți buzoieni au de rezolvat probleme la Inspectoratul Județean de Poliție.

Breteaua era folosită și până acum pentru parcarea mașinilor, chiar dacă era destul de îngustă.

După ce vor fi reconfigurate și modernizate și parcările existente în cartier și după ce va fi construită și noua cale de acces, este posibil ca aglomerația din zonă să se mai diminueze. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!