Publicat la: 04.09.2017. 18:37 / 959 views

PARCARE LA DOMICILIU. LOCUITORII DE PE STRADA „TRAIAN VUIA” VOR PRIMI LOCURI DE PARCARE.

Procesul de atribuire a locurilor de parcare continuă pentru  locatarii a patru blocuri de pe strada Traian Vuia, care vor trebui să depună cererile pentru parcări rezidenţiale până la 11 septembrie. Cererile vor fi însoţite de documentele solicitate iar taxa anuală va fi de 90 de lei pentru fiecare loc de parcare de domiciliu.

parcari 1După unele modificări aduse regulamentului conceput de Primărie, procesul de alocare a locurilor de parcare rezidenţiale continuă la Buzău.

Anul viitor, vor fi amenajate şi parcările din alte cartiere. Locatarii de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din cartierul Crâng, vor începe să primească locuri de parcare de reşedinţă din primăvara viitoare.

Pe timpul iernii, parcările care urmează să fie atribuite vor fi pregătite pentru a fi asfaltate în primăvara viitoare, imediat ce condiţiile meteo o vor permite.

Deocamdată, locatarii din blocurile F1 CFR, F2, F3 şi F4 de pe strada Traian Vuia, vor trebui să-şi depună cererile la sediul Asociaţiei de Proprietari sau la camera 8 din Primărie.

Cererile, însoţite de documentele solicitate, vor fi depuse până cel târziu la 11 septembrie.

Procedura de atribuire se va desfăşura în data de 14 septembrie 2014, la sediul Primăriei Buzău. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!