Publicat la: 25.05.2020. 18:26 / 464 views

PARCARE FUNCȚIONALĂ. DOI TAXATORI ELIBEREAZĂ CHITANȚE DE PARCARE

Parcarea de la Parcul ”Sf. Îngeri” este funcțională. Pînă când vor fi puse în funcțiune parcometrele, biletele de parcare sunt eliberate de doi taxatori. Astăzi parcarea era plină, ceea ce dovedește că ideea măririi ei a fost una binevenită.

parcare 4 parcare 2

Buzoienii care au treabă în centrul orașului sau care merg la piață s-au bucurat astăzi să-și poată parca mașinile în noua parcare de la Sfinții Îngeri.

Trotuarul nu a fost pavat odată cu celelalte din cauza unor probleme legate de proprietatea asupra terenului pe care este amplasat.

Cei de la Urbis vor amenaja și spații verzi în parcare și au pregătit și locurile unde vor planta mai mulți pomi.

Nu peste mult timp, achitarea taxei de parcare se va putea face și la parcometrele care vor fi puse în funcțiune cât de curând, dar și prin SMS.

Parcarea aflată în lucru în zona Parcului Sfinții Îngeri are, în primul rând, rolul de a asigura în jur de 100 de locuri pentru automobilele locuitorilor din zonă.

Pe timpul zilei, dacă nu sunt ocupate de proprietari, ele pot fi închiriate de Urbis altor șoferi care au treabă în zonă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!