Publicat la: 31.03.2015. 19:20 / 3.739 views

PARCARE CU BARIERĂ ŞI TAXĂ LA DRĂGAICĂ

MĂSURĂ ÎMPOTRIVA SAMSARILOR DE MAŞINI.bariera dragaica

Urbis Serv le-a pus gând rău samsarilor care obişnuiesc să-şi parcheze maşinile de vânzare în parcarea din faţa Drăgăicii. Comercianţii îşi lasă marfa cu câteva zile înainte de talcioc şi în acest fel evită şi plata taxei de parcare pentru ziua de duminică.

Urbis intenţionează să monteze un sistem cu bariere, prin care accesul în parcare să se facă doar contracost.

Soluţia s-a dovedit viabilă în Piaţa Centrală, unde s-a instalat un sistem cu bariere. Acum pe strada locotenent Godeanu se poate parca civilizat chiar şi în cele mai aglomerate zile.

Achiziţionarea sistemului cu cele două bariere costă suma de 765 de milioane de lei, bani prevăzuţi în bugetul pentru 2015.

Şefii din Primărie dar şi de la Urbis încă nu s-a hotărit dacă se va solicita taxă de parcare şi în timpul săptămânii sau doar duminica, atunci când se ţine tradiţionalul târg talcioc. 

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!