Publicat la: 14.01.2020. 19:36 / 667 views

PARCARE CENTRALĂ. PARCAREA DE LA SF. ÎNGERI VA FI RECONFIGURATĂ

Zona centrală a municipiului Buzău duce lipsă de locuri de parcare. Odată cu demararea proiectului european de reabilitare şi modernizare a Platoului Dacia, vor fi aplicate măsuri menite să rezolve parţial situaţia. Unul dintre proiecte prevede mărirea parcării de la parcul Sf. Îngeri la peste 100 de locuri.

parcare centru 1 statie taxiuri centru

Proiectul european de reabilitare şi modernizare a Pieţei Dacia impune şi o reconfigurare a zonei din centrul municipiului.

Buzoienii cunosc foarte bine faptul că se găseşte destul de greu un loc de parcare  în această zonă foarte aglomerată a Buzăului.

Pentru a creea noi locuri de parcare, Primăria va muta staţia de taxiuri de la parcul Sfinţii Îngeri, unde va fi amenajată o mare parcare, cu peste 100 de locuri.

Taxiurile vor staţiona pe bulevardul Unirii, în staţia amenajată în faţa fostului sediu al Companiei de Apă. De asemenea, nici autobuzele nu vor mai opri în staţia actuală.

Pentru a fi sporit numărul de locuri de parcare, va fi reconfigurat şi trasat şi spaţiul dintre blocurile PTTR şi, în acest fel, să se mai atenueze criza de parcări din zona centrală a oraşului.

Proiectul va fi supus aprobării consilierilor locali municipali în şedinţa  CLM din această lună. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!