Publicat la: 31.03.2016. 18:48 / 3.846 views

PARC DE AVENTURĂ. UN PROIECT DE VIITOR PENTRU UN VIITOR PRIMAR

Candidaţii la Primăria Buzăului au început deja să-şi prezinte proiectele pe care ar dori să la realizeze, dacă ar accede la funcţia de primar. Stadionul de atletism, care a cam rămas în paragină în ultimii ani, se află în atenţia generală. Unul dintre proiecte se referă la omologarea acestuia dar şi la transformarea locaţiei într-una de sport şi agrement pentru toţi buzoienii.

constantin ionescuPrimul candidat din regiunea de S-E care a reuşit să depună toată documentaţia necesară înscrierii în cursa electorală la Autoritatea Electorală Permanentă este buzoianul Constantin Ionescu.

Candidatul la primărie are planuri mari pentru oraş, pe care speră să le realizeze cu sprijinul buzoienilor, dacă va ajunge primar.

Printre acestea se numără şi reabilitarea Stadionului de atletism, în vederea omologării acestuia de Federaţia Naţională de Atletism.

Va fi nevoie de aproximativ 5 milioane euro pentru ca stadionul să fie adus la standardele necesare omologării.

Totodată, candidatul la Primărie crede că ar fi nimerit ca în vecinătatea stadionului, pe o porţiune din pădurea Crâng, să fie amenajat un parc de aventură. În acest fel, această zonă de la intrarea în oraş ar putea deveni un loc în care buzoienii de toate vârstele să facă şi sport, dar să se şi distreze.

(Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. lascar spune:

    felicitari doamnei maria de la asistenta socoala buzau

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!