Publicat la: 03.12.2018. 19:59 / 653 views

PARADĂ ATIPICĂ LA CISLĂU. MAŞINI DE GUNOI ŞI EXCAVATOR LA DEFILARE

În comuna buzoiană Cislău, pe lângă militari, angajaţi ISU, la tradiţionala paradă de Ziua Naţională au defilat şi maşini de gunoi şi un excavator. Imaginile au fost postate pe Facebook şi au devenit virale. Imaginile cu parada de la Cislău au fost postate pe Facebook şi au devenit virale.

defilare cislau 2  defilare cislau 1

“Cislău, Buzău, un fel de LasFierbinţi. În sfârşit, un primar care a făcut parade pentru cei care s-au tot perindat în ultimii 30 de ani pe la conducerea României”, este mesajul postat pe Facebook, alături de imagini.

Pe filmare se vede cum la defilarea de 1 Decembrie participă şi maşini de gunoi, dar şi un excavator. În cupa utilajului stă un bărbat care ţine două steaguri.

“Ăştia de la LasFierbinţi trebuie să fie invidioşi pe regizorul de la Cislău”, scrie un utilizator.

Primarul comunei Cislău, Dumitru Mitroiu, a declarat că maşinile de gunoi şi excavatorul aparţin Primăriei, iar parada a fost frumoasă.

”La defilare au fost armata, herghelia de stat Cislău, cu trăsură, călăreţi, ISU, buldoexcavatorul luat printr-un proiect pentru cei de la ISU, compania de apă şi maşinile de gunoi care deservesc 10 localităţi de pe Valea Buzăului. A fost parada localităţii. M-ar fi bucurat să vină şi ocolul silvic, privaţii. E mai bine de ceilalţi care nu au făcut nimic. Nu ştiu câte comune au mai făcut aşa ceva”, a declarat Dumitru Mitroiu.

Defilarea a avut loc pe strada Centurii, de la Primărie până la Monumentul Eroilor, pe o distanţă de 800 de metri. Primarul comunei Cislău justifică şi prezenţa maşinilor de gunoi la paradă prin faptul că firma de gunoi, care e a primăriei a împlinit 10 ani de existenţă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!