Publicat la: 23.07.2018. 18:15 / 752 views

PANOURI ELECTRONICE ÎN STAŢIILE DE AUTOBUZ. CĂLĂTORII VOR PUTEA URMĂRI AUTOBUZUL

Procesul de modernizare a sistemului de transport public local continuă. Directorul Trans Bus anunţă că în următoarea perioadă, în staţiile de autobuz din oraş vor fi montate panouri electronice ce vor furniza informaţii cu privire la timpii de aşteptare. Mai mult decât atât, se intenţionează ca în următoarea perioadă să se investească şi în modernizarea tuturor staţiilor de autobuz din municipiul Buzău.

statie kauflandPanouri electrice care să informeze cetăţenii cât mai au de aşteptat până la sosirea autobuzului. Acesta este cel mai nou proiect ce va fi implementat de Trans Bus în oraşul nostru.

Mai mult decât atât, Primăria Buzău intenţionează să modernizeze toate staţiile de autobuz din municipiul Buzău. Acestea vor fi acoperite şi vor fi dotate cu bănci.

În perioada imediat următoare, încă 24 de autobuze second hand vor fi introduse în locul microbuzelor de transport persoane, dar şi pe traseele din comunele din apropierea municipiului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!