Publicat la: 04.03.2020. 19:27 / 718 views

PANOURI ELECTORALE. A FOST PREZENTAT MODELUL CARE VA FI FOLOSIT LA ALEGERILE LOCALE

Pregătirile pentru alegerile locale de anul acesta au început deja. Astăzi a fost prezentat modelul unui panou de afișaj, care va fi folosit exclusiv pentru expunerea afișelor electorale. Fiecare panou are câte trei casete protejate cu folie transparentă împotriva intemperiilor, unde vor fi expuse afișele, fără a fi lipite.

Still0304_00010Afișele folosite în campania electorală de toate partidele vor avea dimensiuni prestabilite. Conform legii, primăriile au obligația de a asigura suficiente locuri de afișare, unde vor fi montate panourile electorale.

Un model de panou, care se pare că este agreat de edili, a fost prezentat astăzi de cei de la Urbis, în a căror reponsabilitate va fi montarea acestora în locurile stabilite de Primărie.

În funcție de configurația locațiilor stabilite pentru afișare, panourile vor fi montate în linie, în cub sau în hexagon. Fiecare panou are trei locuri de afișare și vor fi montate atâte câte vor fi necesare pentru afișele tuturor partidelor înscrise în cursa electorală.

Fiecare casetă de afișaj de pe panou ete protejată de o folie transparentă, care o va feri de intemperii. Responsabilii cu afișajul de la toate partidele care vor participa la alegeri, vor fi instruiți în legătură cu modalitatea de expunere a afișelor electorale. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!