Publicat la: 19.02.2021. 19:37 / 775 views

PANICĂ PE STRADA TRANSILVANIEI. A LUAT FOC O CASĂ

Panică astăzi pe strada Transilvaniei din municipiul Buzău. Oamenii din zonă au sunat speriați la 112 după ce au văzut că iese fum din acoperișul unei case. Până la sosirea echipajelor de intervenție fumul gros a inundat toată strada. Pompierii au reușit să lichideze incendiul și să identifice cauza.

incendiu transilvaniei 4 incendiu transilvaniei 1

Incendiul a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 9. Oamenii din zonă au vazut că iese fum din acoperișul unei case și au sunat la 112, speriați că focul s-ar putea extinde și la alte clădiri din zonă.

În momentul în care au ajuns pompierii, fumul gros inundase toată strada. Echipajele de intervenție au descoperit că arde o camera și podul locuinței.

La fața locului au sosit și reprezentanții societății de electrificare care au oprit curentul.

După aproape 2 ore pompierii au reușit să lichideze incendiul și au stabilit care a fost cauza care a dus la izbucnirea flăcărilor.

În ultimile zile, pompierii buzoieni au participat la numeroase acțiuni de stingere a incendiilor provocate de aparatele de încălzit improvizate lăsate nesupravegheate. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!