Publicat la: 21.11.2019. 19:35 / 968 views

PANICĂ ÎN DOROBANȚI! CASA DE LÂNGĂ PIAȚA DIN CARTIER A LUAT FOC

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta dupa-amiaza, chiar langa Piata Dorobanti. Imobilul lipit de hala pietei a fost cuprins de flacari, amenintand sa se extinda si catre constructia ce adaposteste tarabele. Interventia rapida a pompierilor a impiedicat propagarea flacarilor catre imobilele din vecinatate.

incendiu piata dorobanti  incendiu casa piata doronbanti

Incendiul a fost observat, din fericire, în timp util, chiar de omul de serviciu al Pieței Dorobanți. Bărbatul a alertat imediat pompierii, apoi i-a avertizat pe piețari despre pericol. Apoi, omul a mers și în imobilul în care se manifesta incendiul, pentru a vedea dacă nu cumva este vreo persoană înăuntru. În casa părăsită de lângă Piața Dorobanți sălășuiește, de câteva luni, un om al străzii iar precupeții înaintează ipoteza că incendiul s-a produs din vina acestuia.

Imediat după ce au sosit la fața locului, pompierii au închis strada. Au fost chemați și angajații societății furnizoare de gaze, pentru a constata eventuale scurgeri în rețea. Din fericire, echipajele de pompieri au sosit în mai puțin de 10 minute la fața locului.

Din măsuri de precauție, comercianții care își desfășurau activitatea în hala de lângă casa în flăcări au fost temporar evacuați.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!