Publicat la: 31.07.2018. 18:16 / 1.896 views

PANICĂ ÎN AUTOBUZ. ŞOFERUL SUSŢINE CĂ A FOST ŞICANAT

Au fost momente de panică pentru 40 de pasageri ai unui autobuz implicat, ieri după-amiază, într-un accident. Autobuzul circula pe ruta Buzău – Ruşeţu, iar la ieşire din oraş, pe DN2 B, şoferul a fost nevoit să iasă în decor, în încercarea de a evita impactul cu un alt autovehicul. Maşina de transport s-a oprit în şanţ. Călătorii au ieşit singuri din autobuz. O adolescentă a ajuns la Spital.

autobuz in sant 2Şoferul autovehicului de transport persoane susţine că accidentul s-a produs pe fondul unei manevre periculoase din partea unui alt conducător auto, care ar fi frânat bursc, imediat după ce a depăşit autobuzul. 

Imediat după incident, călătorii au ieşit din autobuz. O pasageră, în vârstă de 16 ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spital.

Poliţiştii vorbesc despre neatenţie la volan şi sunt rezervaţi cu privire la împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Toţi călătorii au fost preluaţi de un alt autobuz al aceluiaşi operator de transport. La faţa locului a venit şi administratorul firmei.

Poliţia a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!