Publicat la: 30.07.2019. 18:25 / 2.837 views

PĂDUREA BUZĂULUI. CONSILIERII MUNICIPALI AU APROBAT PRELUAREA PĂDURII CRÂNG

Proiectul referitor la recuperarea pădurii Crâng de către Municipalitate a revenit astăzi în atenţia consilierilor locali. Proiectul referitor la cererea de transmitere a suprafeţei de fond forestier de 177,5 hectare de la Romsilva la Municipiul Buzău a fost aprobat. Pădurea va fi declarată bun de interes public local şi va fi transformată în cel mai mare parc din Europa.

padure crangUnul dintre proiectele care a stârnit vii discuţii în Consiliul Local Municipal a revenit astăzi în atenţia consilierilor municipali.

Este vorba despre proiectul de hotărâre pentru aprobarea cererii privind transmiterea suprafeţei de fond forestier aferent Pădurii Crâng din Proprietatea publică a statului şi administrarea Romsilva, în proprietatea publică a Municipiului Buzău.

Primarul Constantin Toma a invocat legea promulgată în anul 1881 de regele Carol I.

Proiectul a fost aprobat cu majoritate de voturi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!