Publicat la: 07.08.2018. 18:01 / 491 views

PACIENŢI ŞI MEDICI NEMULŢUMIŢI. NU S-A PUTUT FOLOSI CARDUL DE SĂNĂTATE

cabinet 2Încă o perioadă de eroare în sistemul informatic a dus la probleme pentru pacienţi şi medici de familie. Mai multe zile la rând, nu s-au putut opera datele de pe carduri, iar medicii nu au reuşit să elibereze reţete. Astfel de situaţii sunt întâlnite frecvent şi dau peste cap activitatea doctorilor. Pacienţii sunt cei care au cel mai mult de suferit.

Abia în această dimineaţă sistemul a redevenit funcţional. Ca de obicei, problema apare la sistemul central al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Perioada în care sistemul nu a funcţionat a coincis şi cu raportările pe care medicii ar trebui să le facă pentru decontarea serviciilor.

Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări spun că toate deficienţele vor fi remediate la timp, astfel încât să nu existe probleme cu plata serviciilor medicale.

Recent, prin hotărâre de Guvern, termenul de valabilitate al cardurilor de sănătate emise până la data de 31 iulie a fost prelungit de la 5 la 7 ani. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>