Publicat la: 08.05.2020. 18:15 / 952 views

PACIENŢI DE IMPORT, LA RM. SĂRAT. SPITALUL SUPORT ARE PESTE 40 DE PACIENŢI

Premieră, astăzi, la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unitate suport pentru pacienţi cu coronavirus. 16 persoane, transportate cu un microbuz ISU şi cu o ambulanţă SMURD, preluate de la Spitalul din Adjud, au fost internate la unitatea din Râmnicu Sărat. Decizia a aparţinut responsabililor de la nivel central, pe fondul aglomerării unităţilor spitaliceşti din judeţul Vrancea. Pacienţii au fost aduşi în jurul prânzului, sub escorta jandarmilor şi poliţiştilor.

pacienti covid 19 spital rm sarat 2 pacienti covid 19 spital rm sarat

Formalităţile de internare la Spitalul din Râmnicu Sărat au fost de lungă durată, având în vedere numărul mare de pacienţi pe care personalul medical a fost nevoit să îl preia.

De altfel, la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat ar fi trebuit, iniţial, să fie transportaţi şi mai mulţi pacienţi cu Covid-19, de la Spitalul Judeţean Focşani. Ordinul de transfer a fost dat la orele dimineţii, însă mai mulţi pacienţi, printre care şi cadre medicale, au contestat decizia, astfel că autorităţile centrale au cedat şi au anulat decizia.

Pe de altă parte, cele 16 persoane care au ajuns la Rm. Sărat ar fi urmat să ajungă la o unitate medicală din Brăila, dar, din cauza lipsei de comunicare între autorităţi şi conducerea spitalului din Adjud, pacienţii au fost duşi la Rm. Sărat.

Una peste alta, pe lângă cele 27 de persoane din judeţul Buzău,  internate la Spitalul Municipal Rm. Sărat, au fost internaţi şi cetăţenii transferaţi de la Adjud. În aceste condiţii, unitatea suport de Covid-19 a depăşit 40 de pacienţi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!