Publicat la: 06.02.2020. 19:36 / 380 views

PACIENŢI ADUŞI PREVENTIV LA SPITAL. SUNT SPITALIZAŢI PÂNĂ TRECE PERICOLUL

Noaptea trecută au fost aduşi la Spitalul Judeţean 34 de pacienţi cu risc, dintre care două gravide la Maternitate, 21 de pacienţi care necesitau dializa şi 11 pacienţi dependenţi de oxigen. Pacienţii care necesita dializa şi pacienţii dependenţi de oxigen au fost internaţi pe secţiile Chirurgie, Ortopedie şi ORL.

ambulante spitalÎncă de ieri, când a fost emisă atenţionarea cod roşu de vânt puternic, autorităţile au luat decizia de a transporta la spital pacienţii cu grad de risc care necesitau cazare şi monitorizare. Astfel, în câteva ore, la Spitalul Judeţean Buzău au ajuns 34 de persoane, dintre care două femei însărcinate.

Pentru transportul pacienţilor s-au mobilizat toate forţele de intervenţie şi au fost folosite inclusiv ambulanţele pentru victime multiple.

În continuare, judeţul Buzău este sub atenţionare cod portocaliu de vânt puternic, astfel încât medicii atrag atenţia bolnavilor cronici să evite deplasarile. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!