Publicat la: 30.07.2020. 18:24 / 413 views

PACIENTĂ CU COVID, SCANDAL LA DSP. “PRIMIM AMENINȚĂRI, E O SITUAȚIE DELICATĂ”

Criza locurilor de internare provoacă din ce în ce mai multe probleme pentru autoritățile din sănătate. Oficialii Direcției de Sănătate Publică vorbesc despre amenințări primite de la persoane diagnosticate cu coronavirus și care nu au loc în spitale. Cel mai grav incident s-a petrecut în această dimineață, când o asistentă medicală, depistată cu Covid, a intrat cu forța și a făcut scandal în sediul DSP.

dsp 3Pentru că la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și la secția exterioară Gârlași a Spitalului Județean de Urgență Buzău nu mai sunt paturi disponibile, 100 de buzoieni, confirmați cu coronavirus, se află în izolare la domiciliu. Echipele DSP fac față cu greu monitorizării acestor pacienți, de unde și valul de nemulțumiri din partea celor aflați acasă.

Cel mai grav incident a fost înregistrat în această dimineață, când o pacientă infectată cu SARS-CoV2 a pătruns cu forța în sediul DSP Buzău și a făcut scandal, pentru că nu i s-a găsit un loc de internare. Este vorba despre o asistentă medicală de la Spitalul CFR.

La presiunea femeii, i-a fost găsit un loc de internare la Gârlași, după externarea unui alt pacient.  

După incident, responsabilii DSP au fost nevoiți să facă o dezinfecție riguroasă a încăperilor în care pacienta a intrat, urmând ca persoanele cu care asistenta medicală a fost în contact să fie monitorizate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!