Publicat la: 01.08.2019. 18:13 / 842 views

OVIDIU “COCO” MIHĂILĂ, PREZENTAT LA GLORIA BUZĂU. NOUL TEHNICIAN ARE CA OBIECTIV CLASAREA ÎN PRIMELE 8 LOCURI

Noul antrenor al secţiei de handbal a SCM Gloria Buzău va fi Ovidiu Mihăilă, fostul tehnician al Stelei Bucureşti. Ex-stelistul va conduce, pentru prima dată în carieră, o echipă de fete şi are ca obiectiv clasarea în primele opt poziţii ale Ligii Florilor.

mihaila 1Fără experienţă în handbalul feminin, dar cu un palmares notabil, Ovidiu Mihăilă a fost prezentat în cadrul unei coferinţe de presă, ca noul antrenor al Gloriei Buzău.

Lotul de jucătoare a fost conceput, deja, de cel care-i va fi secund, Romeo Ilie. Fostul stelist a declarat, însă, că mizează pe inspiraţia lui Ilie, cunoscut pentru flerul sau în ceea ce priveşte transferurile.

Ovidiu Mihăilă a mai avut oferte de la câteva grupări din Liga Zimbrilor, dar şi de la o echipă de handbal feminin din Polonia. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!