„OUT” CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL. PROIECTUL PENTRU ÎNFIINŢAREA CSM A FOST SCOS DE PE ORDINEA DE ZI

„OUT” CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL. PROIECTUL PENTRU ÎNFIINŢAREA CSM A FOST SCOS DE PE ORDINEA DE ZI

Unul dintre proiectele Primăriei şi anume acela de a înfiinţa un Club Sportiv Municipal, a fost amânat pentru începutul anului viitor. Astăzi, în ultima şedinţă ordinară din an, consilierii ar fi trebuit să aprobe sau nu înfiinţarea clubului, dar proiectul a fost scos de pe ordinea de zi.

clmDupă instalarea noului executiv din primărie în vara acestui an, orice finanţare către cluburile sportive buzoiene a fost stopată. Motivaţia a fost aceea că, din cauza arieratelor acumulate de Municipalitate, aceasta nu mai avea permisiune să acorde astfel de finanţări. După ce a scăpat de datorii, Municipalitatea doreşte să sprijine sportul buzoian prin finanţarea unui Club Sportiv Municipal, dar proiectul de înfiinţare a fost scos de pe ordinea de zi.

Vestea este proastă pentru sportivii buzoieni care nu şi-au mai primit banii de mult timp, iar unii dintre ei nici nu mai au unde să se antreneze.

Până la următoarea şedinţă a CLM, din luna ianuarie 2017, cei care lucrează la îmbunătăţirea proiectului vor ţine cont şi de alte soluţii.

Un parteneriat cu Consiliul Judeţean ar fi excelent pentru sportivii buzoieni care vor face parte din club pentru că o finanţare mai puternică ar creea condiţii mult mai bune pentru performanţă. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și