Publicat la: 25.09.2018. 18:25 / 522 views

“ORDIN” DE PREZENTARE LA REFERENDUM? APELUL PREFECTULUI: „TREBUIE SĂ IASĂ LA VOT!”

“Oamenii trebuie să iasă la vot”, este apelul făcut de şefa de la Casa Albă, după şedinţa de ieri a Colegiului Prefectural. De altfel, în cadrul întâlnirii, prefectul Carmen Ichim le-a sugerat directorilor de instituţii deconcentrate să meargă la Referendum, indiferent de opţiunile lor.

ichimLa finalul şedinţei Colegiului, şefa Prefecturii le-a transmis şefilor de instituţii să se prezinte la vot, la Referendumul organizat în zilele de 6 şi 7 octombrie.

Mai mult, după şedinţa de ieri, şefa de la Casa Albă a făcut un apel către cetăţenii judeţului să se prezinte la urne, indiferent de opţiunile lor cu privire la legea de revizuire a Constituţiei.

Mai puţin de două săptămâni are Prefectura la dispoziţie pentru a organiza Referendumul de la nivelul judeţului.  

Pentru zilele de 6 şi 7 octombrie, în judeţul nostru vor fi deschise peste 400 de secţii de votare. (Mihai Bunăziua) 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>