Publicat la: 02.07.2018. 18:12 / 972 views

ORBAN, PROIECTE ANUNŢATE, ÎN PREMIERĂ, LA BUZĂU. INIŢIATIVELE VOR FI PROPUSE ÎN PARLAMENT

Prezent la Buzău cu ocazia alegerilor pentru şefia organizaţiei municipale a liberalilor, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a detaliat, în premieră, mai multe proiecte legislative. Iniţiativele vor fi depuse în Parlament.

orbanÎn cadrul conferinţei de presă susţinute la Buzău, Orban a ţinut să anunţe mai multe propuneri legislative ale principalului partid de Opoziţie. Primele se referă la scutirea firmelor de la plata a 20% din impozitul pe profit, pentru acordarea de stimulente financiare angajaţilor, precum şi deducerea cheltuielilor cu salariaţii aflaţi în concedii.

Scutirea de impozit pe profit reinvestit şi pentru transportatori.

O altă propunere se referă la alocarea a 80% pentru autorităţile locale din redevenţele încasate de stat pentru exploatarea zăcămintelor naturale.

Vineri după-amiază, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost prezent la Buzău, pentru a asista la alegerile din cadrul organizaţiei municipale, scrutin câştigat de consilierul municipal Constantin Ionescu, singurul candidat înscris pentru funcţia de lider al filialei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!