Publicat la: 06.01.2017. 19:03 / 984 views

ORAŞUL BUZĂU, SUB PRIMA ZĂPADĂ. ÎN ZIUDA VISCOLULUI ŞI A ZĂPEZII, S-A CIRCULAT BINE

Drumarii au acţionat în oraşul Buzău imediat după ce primii fulgi de zapada s-au aşternut pe străzi. Până dimineaţa, în jurul orei cinci, s-a lucrat pe toate arterele principale ale urbei. Azi, pe tot parcursul zilei, firma responsabilă cu deszăpezirea a mobilizat 18 utilaje pe strazile municipiului.

deszapezire-3Utilajele de deszăpezire au lucrat la foc continuu.

La un moment dat, din cauza viscolului, împrăştierea materialului derapant a fost sistată, fiind reluată câteva ore mai tîrziu, după prânz.

În planul drumarilor figurează, pe lângă arterele principale şi străzile lăturalnice.

Dacă volumul de ninsori va creşte, societatea care se ocupă de deszăpezire dispune de resurse pentru a suplimenta efectivele.

Pe lângă arterele principale şi zonele adiacente, au fost curăţate şi porţiuni de pasaj pietonal, în special cele din vecinătatea şcolilor şi a altor instituţii publice.oras-6

Se face apel şi la cetăţeni pentru deszăpezirea trotuarelor.

Misiunea autospecialelor a fost uşurată şi de faptul că mulţi dintre buzoieni au ales să nu circule astăzi cu maşinile personale, apelând la mijloacele de transport în comun.  (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!