Publicat la: 07.04.2021. 19:21 / 927 views

ORAȘUL BUZĂU, APROAPE DE SCENARIUL ROȘU. EVOLUȚIE ÎNGRIJORĂTOARE A CAZURILOR NOI DE COVID

Nici astăzi nu avem vești bune din partea autorităților din sănătate. Trei decese, în rândul pacienților cu COVID, și 70 de cazuri noi de coronavirus au fost anunțate de medicii de la Direcția de Sănătate Publică.

spital scenariul rosuEste ziua cu cele mai multe noi îmbolnăviri din această săptămână. Pe de altă parte, cele trei decese raportate astăzi au fost anunțate după recordul negativ, înregistrat ieri, când D.S.P. a informat că au fost înregistrate zece decese.

Între timp, municipiul Buzău s-a apropiat de scenariul roșu, având în vedere că, în ultimele două săptămâni, au fost raportate aproape 400 de cazuri noi de COVID. Rata de infectare de la nivelul orașului Buzău a ajuns la 2.96 de cazuri la mia de locuitori, ceea ce înseamnă că, în zilele următoare, autoritățile vor impune restricții mai drastice, prin aplicarea scenariului roșu: restaurante, cafenele, case de pariuri închise.

La nivelul județului Buzău, în ultimele 14 zile, autoritățile din sănătate au raportat 835 de cazuri noi de COVID. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!