Publicat la: 27.10.2017. 19:25 / 1.025 views

ORA DE DIRIGENŢIE DE LA COLEGIUL PREFECTURAL. DIRECTORI DE DECONCENTRATE MUSTRAŢI CA LA ŞCOALĂ

Şedinţa lunară a Colegiului Prefectural se aseamănă din ce în ce mai mult cu o oră de dirigenţie, în care şefa de la Casa Albă joacă rolul unei profesoare riguroase. Directorii de deconcentrate care nu şi-au făcut temele sunt mustraţi la fel ca elevii care nu au învăţat cum trebuie să se prezinte la ore. La şedinţa de azi, mai mulţi şefi de instituţii au fost atenţionaţi de prefect.

colegiul prefecturalŞedinţa de astăzi a Colegiului Prefectural a început cu un îndemn clar la adresa directorilor prezenţi, semn că la întâlnirile anterioare, şefa de la Casa Albă a fost deranjată de anumite practici observate prin sală. 

Pe ordinea de zi au fost trecute şapte raportări din partea unor şefi de instituţii. Prefectul Carmen Ichim a constatat că directorul ANAF Buzău nu şi-ar fi făcut temele complete pentru şedinţa de azi, când ar fi trebuit să prezinte un raport cu rezultatele controalelor privind evaziunea fiscală.

După mustrarea adresată şefului de la Fisc, Carmen Ichim a observat că la şedinţă sunt prezente persoane noi, din partea unor instituţii, şi le-a cerut să se recomande. Sub tensiunea momentului… toţi participanţii şi-au spus numele şi funcţia.

Episodul prezentărilor, similar cu strigarea catalogului la şcoală, a fost urmat de raportările unor şefi de deconcentrate. Pentru că nu era atentă la precizările directorului de la Cultură, Florina Stoian, şefa ISJ, a fost la rându-i mustrată. 

La finalul şedinţei, prefectul Carmen Ichim a ţinut să le ofere o bilă albă şefilor de la Garda Forestieră şi Apele Române pentru controalele efectuate la agenţii economici din domeniul exploatării lemnului din zona albiilor de pe Valea Slănicului şi Valea Buzăului.

În cadrul întâlnirii de astăzi, printre altele, au mai fost amintite stadiile implementării politicii de protecţie a mediului, cu scăderi în privinţa parametrilor de poluare a apei şi aerului, precum şi măsurile luate de specialiştii de la Îmbunătăţiri Funciare pentru asigurarea necesarului în domeniul agricol.

(Mihai Bunaziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!