Publicat la: 12.03.2018. 19:16 / 958 views

OPŢIUNE UNANIMĂ. BUZOIENCELE DE LA ALDE ŞI-AU ALES CONDUCEREA

În acest weekend, buzoiencele din Organizaţia Judeţeană ALDE din Buzău şi-au ales noua conducere. Preşedinta Poliana Partal a fost reconfirmată în funcţie prin votul unanim al femeilor prezente în sală. Bărbaţii din partid le-au oferit doamnelor câte o floare şi o mică petrecere de Ziua Femeii.      

ALDE staffOrganizaţia de femei de la filiala buzoiană a partidului Alianţa Liberal Democrată s-a întrunit în week-end la Sărata Monteoru pentru a-şi alege noua conducere.

Alegerile au avut loc chiar la o zi după Ziua Femeii aşa că, doamnele au fost întâmpinate cu câte o floare.

Poliana Partal, care şi-a depus mandatul de preşedinte al Organizaţiei de femei, a fost candidat unic pentru această funcţie şi a fost şi gazda întâlnirii.

După ce preşedintele Organizaţiei Judeţene ALDE le-a reamintit celor prezente condiţiile statutare obligatorii pentru depunerea candidaturilor, s-a trecut la votarea preşedintelui, a 5 vicepreşedinti şi a celorlalţi membri ai Biroului.

Toate candidatele înscrise pentru funcţiile din Biroul Organizaţiei de femei ALDE Buzău au fost confirmate în unanimitate prin votul exprimat de liberal-democratele buzoience.

Realeasă în funcţia de preşedinte al Organizaţiei de femei, Poliana Partal va continua proiectele începute în mandatul anterior.

Şi, pentru că alegerile au avut loc pe 9 martie, bărbaţii din ALDE Buzău au organizat o mică petrecere în semn de preţuire  pentru doamnele şi domnişoarele din Organizaţia de Femei. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>