Publicat la: 29.05.2019. 18:09 / 960 views

OPT ZILE DE TEATRU. ÎNCEPE FESTIVALUL „BUZĂU IUBEŞTE TEATRUL”

Opt zile cu spectacole de teatru pentru buzoieni ! Între 1 şi 8 iunie, în oraşul nostru se va desfăşura cea de-a şaisprezecea ediţie a festivalului „Buzău iubeşte teatrul”, organizat de Teatrul „George Ciprian” cu sprijinul Consiliului Judeţean. Publicul va putea viziona unele dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste din marea dramaturgie şi va putea participa la spectacole în aer liber şi lansări de carte.

teatru conferintaO nouă ediţie a Festivalului buzoian „Buzău iubeşte teatrul” va debuta sâmbătă, 1 iunie, la ora 18, în sala Teatrului „George Ciprian”

A fost confirmată participarea la festival a unor teatre cunoscute din Bucureşti, dar şi prezenţa unor companii particulare şi a teatrelor din provincie.

Festivalul se adresează spectatorilor de toate vârstele şi, mai ales, tinerilor, pentru care Teatrul „G. Ciprian” are o politică de viitor, gândită  special pentru a-i atrage în sala de spectacole.

Începând cu 2 iunie, în fiecare zi, de la ora 16, vor avea loc reprezentaţii cu spectacole pentru copii.

Pentru ca toţi buzoienii care iubesc teatrul să aibă şansa de a participa la spectacolele din festival, preţul biletelor este unul accesibil.

Grăbiţi-vă să vă cumpăraţi bilete la piesele favorite, pentru că, după experienţa anilor trecuţi, spectacolele se joacă cu casa închisă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!