Publicat la: 31.07.2020. 17:48 / 693 views

OPORTUNITATE PENTRU TURIȘTI SĂ DESCOPERE ZONA NĂENI. CONSILIUL JUDEȚEAN INVESTEȘTE ÎN INFRASTRUCTURĂ

Odată cu investițiile în infrastructura rutieră în comuna Năeni, reprezentanții Consiliului Județean speră că turiștii își vor îndrepta pașii în număr mai mare către această zonă. Cramele, satul Dacic, sau Biserica Dintr-o Piatră sunt doar câteva dintre obiectivele ce ar putea fi vizitate de turiști.

drum judetean fintesti 2Un drum de interes turistic, ce nu a mai fost asfaltat de zeci de ani și care era grav afectat de alunecările de teren, este consolidat în această perioadă din fonduri proprii ale Consiliului Județean . Este vorba despre drumul ce leagă satul Fințești, comuna Năieni, de DN 1B Buzău-Ploiești. A fost o promisiune pe care Consiliul Județean a făcut-o oamenilor din zonă, iar acum a fost respectată.

În acest fel, reprezentanții Consiliului Județean speră că în zonă vor veni mai mulți turiști, mai ales că oferta obiectivelor ce pot fi vizitate este variată.

Având în vedere alunecările de teren din zonă, dar și faptul că nu a mai beneficiat de lucrări de reabilitare în ultimii 20 de ani, lucrările ce se fac la drum sunt unele complexe ce necesită consolidări. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!