OPORTUNITATE PENTRU TURIȘTI SĂ DESCOPERE ZONA NĂENI. CONSILIUL JUDEȚEAN INVESTEȘTE ÎN INFRASTRUCTURĂ

OPORTUNITATE PENTRU TURIȘTI SĂ DESCOPERE ZONA NĂENI. CONSILIUL JUDEȚEAN INVESTEȘTE ÎN INFRASTRUCTURĂ

Odată cu investițiile în infrastructura rutieră în comuna Năeni, reprezentanții Consiliului Județean speră că turiștii își vor îndrepta pașii în număr mai mare către această zonă. Cramele, satul Dacic, sau Biserica Dintr-o Piatră sunt doar câteva dintre obiectivele ce ar putea fi vizitate de turiști.

drum judetean fintesti 2Un drum de interes turistic, ce nu a mai fost asfaltat de zeci de ani și care era grav afectat de alunecările de teren, este consolidat în această perioadă din fonduri proprii ale Consiliului Județean . Este vorba despre drumul ce leagă satul Fințești, comuna Năieni, de DN 1B Buzău-Ploiești. A fost o promisiune pe care Consiliul Județean a făcut-o oamenilor din zonă, iar acum a fost respectată.

În acest fel, reprezentanții Consiliului Județean speră că în zonă vor veni mai mulți turiști, mai ales că oferta obiectivelor ce pot fi vizitate este variată.

Având în vedere alunecările de teren din zonă, dar și faptul că nu a mai beneficiat de lucrări de reabilitare în ultimii 20 de ani, lucrările ce se fac la drum sunt unele complexe ce necesită consolidări. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și