Publicat la: 21.12.2020. 19:41 / 332 views

OPORTUNITATE PENTRU BUZĂU. PRIMARUL BUZĂULUI, PREȘEDINTE EXECUTIV AMR

Cu câteva zile în urmă, primarul Constantin Toma a fost ales președinte executiv al Asociației Municipiilor din România. Asociația este alcătuită din 106 municipii, ceea ce înseamnă 50% din populația României și 70% din cifra de afaceri a statului. Mandatul de președinte executiv este valabil până în anul 2024.

toma amr 1Pe 17 decembrie, primarii celor 106 municipii, membre în Asociația Municipiilor din România, au ales forurile de conducere pentru următorii patru ani.

Primarul Toma a fost votat ca Președinte Executiv al AMR, până în anul 2024, adică in perioada actualului mandat de primar al Buzăului.

Câștigător al alegerilor locale cu 78%, Toma i-a surclasat pe primarii unor orașe mult mai mari, precum Iașul, Galați, Oradea sau Ploieștiul, așa că a fost ales în această funcție, care va fi benefică și pentru comunitatea buzoiană

Ca și în anii anteriori, când primarul Toma făcea parte din Comitetul Director al Asociației, se vor căuta soluții pentru scurtarea timpului necesar pentru aprobarea proiectelor pe fonduri europene.

În următorii patru ani, Primăria Buzău și-a propus să atragă cel puțin 200 de milioane euro pe proiecte europene. (Corneliu Floriceanu)

Link video

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!