Publicat la: 22.09.2017. 18:23 / 2.559 views

OPERAŢIUNEA „AUTOBUZUL”. PRIMARUL TOMA A PLIMBAT PRESA BUZOIANĂ CU AUTOBUZELE OLANDEZE

Primul autobuz olandez achiziţionat de Primăria Buzău la mâna a doua a fost scos la asfalt. Şi pentru ca motorina să nu fie consumată degeaba, reprezentanţii presei locale au fost invitaţi să ia parte la această primă călătorie. Lunea viitoare, douăsprezece dintre primele cincisprezece autobuze, proaspăt revizuite şi puse la punct de Trans-Bus, vor ieşi pe traseele din Buzău.      

autobuz primarPresa buzoiană a fost invitată astăzi de primarul Constantin Toma să ia parte la o conferinţă de presă în mers.

Ca atare, a fost scos la asfalt primul dintre cele 15 autobuze second hand achiziţionate din Olanda.

În viitor, flota Trabs-Bus va creşte substanţial şi va putea asigura întreg  transportul de persoane din oraş, în condiţii de confort şi de siguranţă.

Noile autobuze vechi sunt confortabile iar atmosfera plăcută din interior este asigurată de instalaţiile de climatizare, atât pe timpul verii, cât şi iarna.

În autobuze sunt afişate staţiile de pe traseu, harta transportului comun din oraşul nostru, dar şi regulile obligatorii care trebuie respectate de călători.

Înainte de oprirea în staţie, şoferul va anunţa denumirea acesteia prin microfon.

Autobuzele sunt dotate şi cu televizoare care, până la implementarea unui nou soft, românesc, funcţionează deocamdată cu softul olandez.

Conducătorii auto şi cei care fac parte din personalul de control vor putea fi uşor de recunoscut după uniforma specială adoptată de Trans-Bus.

Pentru o perioadă nedeterminată, preţul biletelor va rămâne neschimbat dar, după implementarea sistemului de ticketing, vor fi aplicate unele modificări.

Primele 12 autobuze olandeze vor ieşi pe traseele buzoiene începând de lunea viitoare, urmând ca celelalte trei să intre în circuit peste o săptămână.

În acest fel, frecvenţa sosirii autobuzelor în staţii va putea să fie redusă la 10 minute şi va scădea şi mai mult odată cu sosirea celorlalte autobuze care urmează să fie achiziţionate de municipalitate.

Programul de funcţionare va fi de la 5 dimineaţa până la orele 23, bineînţeles cu o frecvenţă mai mică a autobuzelor la orele cu un număr redus de călători. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. misionarul spune:

    Sper ca domnul primar va plimba presa buzoiana si la vara, la temperaturi de 38C !

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!