Publicat la: 24.11.2016. 18:21 / 508 views

OPERĂ DE ARTĂ URIAŞĂ. ESTE EXPUSĂ PE GARDUL LICEULUI DE ARTĂ

Elevii liceului de artă au intrat deja în febră sărbătorilor de iarnă. Aceştia au realizat o lucrare uriaşă în care sunt prezentate cele mai importante tradiţii de iarnă ale buzoienilor. Opera de artă a fost expusă pe gardul liceului, pentru ca toţi buzoienii să o admire.

arte-pictoriAnul acesta, liceenii de la Arte s-au întrecut pe ei înşişi. Pentru a demonstra cât sunt de talentaţi, dar şi pentru ca buzoienii să îşi amintească tradiţiile locale din preajma sărbătorilor, elevii au pregătit o lucrare uriaşă în care sunt surprinşi colindătorii, dar şi momente precum Ignatul.

La uriaşul tablou au lucrat elevii unei clase timp de câteva zile, iar la final, chiar şi locul ales pentru a fi expus a fost unul cât se poate de original: gardul liceului, pentru ca toţi buzoienii să îl poată admira.

Începând cu 1 decembrie, lucrarea realizată de elevii liceului de Arte va fi expusă la Teatrul George Ciprian, acolo unde vor avea loc spectacole cu ocazia sărbătorilor de iarnă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>