Publicat la: 20.08.2019. 18:57 / 1.032 views

OMOR CALIFICAT, TENTATIVĂ LA OMOR, DISTRUGERE. PERSONALUL: UCIDERE DIN CULP[, NEGLIJENŢĂ ÎN SERVICIU

Autorul masacrului de la Săpoca este cercetat pentru omor calificat, tentativă la omor calificat şi distrugere. Angajaţii aflaţi de gardă în noaptea crimelor fac obiectul unui dosar “in rem”, sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu. Măsurile au fost dispuse de procuorul de caz, care a început deja audierile. Inculpatul este ţinut sub strictă supraveghere, într-o camera izolată şi securizată, la Spitalul Săpoca.

sapoca spitalLa două zile după tragedia de la Spitalul Săpoca, anchetatorii anunţă extinderea urmăririi penale cu privire la bărbatul de 39 de ani din Săgeata, fiind acuzat de trei infracţiuni.

De asemenea, procurorul de caz a dispus deschiderea unui dosar penal “in rem” cu privire la modul în care au acţionat angajaţii responsabili de sectorul în care au avut loc crimele.

Autorul masacrului este internat, în continuare, într-o cameră securizată a Spitalului Săpoca, aici unde a şi fost audiat.

Şi personalul aflat de gardă în acea noaptea a fost audiat.

Anchetatorii nu au divulgat date cu privire la conţinutul imaginilor suprinse pe camera de supraghere de pe holul spitalului şi nici indicii cu privire la cât ar fi durat tot atacul, până în momentul în care individul a părăsit clădirea.

Internat de trei zile, Nicolae Lungu, în vârstă de 38 de ani, din Săgeata, în noaptea zilei de sâmbătă spre duminică, şi-a atacat colegii de salon şi pacientele aflate într-un salon alăturat, folosind stativul de perfuzii. Bilanţul tragediei: 5 morţi şi 7 răniţi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!