Publicat la: 07.12.2017. 19:27 / 310 views

OLIMPICII NAŢIONALI ŞI INTERNAŢIONALI, PREMIAŢI. 28 DE ELEVI AU FOST FELICITAŢI DE PREŞEDINTELE CJ

Elevii care au muncit un an şcolar şi au obţinut rezultate deosebite au fost premiaţi, astăzi, de Consiliul Judeţean Buzău. În cadrul unei festivităţi 28 de elevi, dar şi 24 de profesori coordonatori, au primit premii în bani, diplome şi flori pentru rezultatele obţinute. Valoarea premiilor variază în funcţie de locurile obţinute la olimpiade şi concursuri, de la 300 la 600 de lei.

premiere cjŞi-au dedicat timpul liber învăţatului sau pregătirii sportive, au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri şcolare, iar astăzi au fost premiaţi de Consiliul Judeţean pentru rezultatele obţinute. Este cazul a 28 de elevi buzoieni care au venit cu premii de la concursuri naționale şi internaţionale, făcând cinste şcolilor din care provin. Şi cadrele didactice au fost felicitate şi premiate pentru munca depusă împreună cu elevii.

Premiile variază în funcţie de rezultatele obţinute de fiecare elev, de la 300 la 600 de lei. În afară de bani, astăzi s-au oferit diplome şi flori, iar protagoniștii festivității au avut numai cuvinte de laudă din partea organizatorilor. Felicitările verbale au fost cele care i-au impresionat pe elevii premianţi şi i-au motivat să meargă mai departe. În cadrul festivităţii de premiere emoţii au avut elevii şi profesorii, dar şi preşedintele Petre Emanoil Neagu.

Pentru premierea elevilor a fost alocată suma de peste 22.400 de lei, printr-o hotărâre a Consiliului Judeţean. Preşedintele Petre Emanoil Neagu a promis că va căuta o soluție pentru susţinerea elevilor pe toată perioada în care se pregătesc pentru concursurile școlare. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>