Publicat la: 02.02.2017. 18:39 / 1.668 views

OLIMPIADA GIMNAZIILOR LA BASCHET. ŞCOALA „G.E. PALADE” VA REPREZENTA BUZĂUL

Echipe de elevi de la patru şcoli s-au întrecut, astăzi, la turneul final al Olimpiadei Gimnaziilor, la baschet. Competiţia s-a desfăşurat în sala de sport a Şcolii nr.15 iar la final a fost desemnată reprezentanta Buzăului la faza zonală.

baschetLa faza finală a competiţiei au participat echipele de la Şcoala „George Emil Palade”, Şcoala nr.11, Liceul Pedagogic Spiru Haret şi cea de la Şcoala nr.1 din Râmnicu Sărat. Unul dintre cele mai tensionate meciuri a fost cel între Pedagogic şi Şcoala nr.11, o partidă adjudecată în ultimele secunde, la capătul unor reuşite spectaculoase.

Competiţia a fost organizată cu sprijinul Clubului Sportiv Şcolar Buzău.

În cele din urmă, echipa Şcolii „George Emil Palade” a câştigat turneul şi va reprezenta Buzăul la faza zonală de Sud-Est a Olimpiadei Gimnaziilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!