Publicat la: 26.06.2017. 18:52 / 2.083 views

OFICIAL, LE MERGE BINE. METALUL BUZĂU A PROMOVAT ÎN DIVIZIA C

Metalul Buzău este în liga a treia, după ce s-a impus clar, sâmbătă, cu 5-2 , în fața celor de la CS Amara. Jucătorii lui Vali Stan nu s-au menajat, oferindu-le celor câteva sute de spectatori prezenți un adevărat spectacol fotbalistic. Cel mai vechi club de fotbal din Buzău revine, astfel, după mai bine de un deceniu, în divizia C.

METALULDacă problema calificării era deja rezolvată, grație victoriei lejere din tur, elevii lui Vali Stan au ținut morțiș să facă spectacol și în propriul fief, în fața a peste 800 de spectatori. Asistența record i-a mobilizat și pe oaspeți, fotbaliști care au oferit o replică decentă, mai ales în primul mitan. După un 2-2 echitabil la pauză, buzoienii au turat motoarele și, poate și pe fondul resemnării oaspeților, au mai înscris de 3 ori. Scorul final, 5-2, a consfințit un sezon de grație al celor de la Metalul, echipă care va evolua, după unsprezece ani, în cel de-al treilea eșalon valoric al fotbalului românesc.

În sezonul viitor, gruparea buzoiană nu se va mulțumi să supraviețuiască în C. Planurile oficialilor vizează locurile fruntașe și chiar o eventuală promovare în liga secundă.

Conducerea clubului buzoian se va întruni zilele acestea pentru a stabili bugetul și obiectivele, pentru sezonul viitor. Mai rămâne de văzut în ce serie a ligii a 3-a va fi repartizată echipa Metalul. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!