Publicat la: 04.06.2018. 17:58 / 1.907 views

OFERTA LICEULUI TEHNOLOGIC “HENRI COANDĂ” PENTRU VIITORII ABSOLVENŢI DE GIMNAZIU

De la un an la altul, liceele tehnologice din Buzău diversifică oferta educațională pentru absolvenții de gimnaziu. Fiecare unitate de învățământ înființează clase pentru calificări căutate pe piața forței de muncă și încearcă să dezvolte învățământul profesional dual. Unul dintre licee este “Henri Coandă”, fostul C.F.R., unde paleta de specializări este largă.

coanda 2Spre final de an școlar, pe unii dintre elevii de la Liceul Tehnologic “Henri Coandă” i-am găsit în Centrul de Dezvoltare și Informare, unde se vorbea despre primul primar al orașului Buzău, Nicu Constantinescu.

Și pentru viitorul an școlar, din oferta educațională a liceului, absolvenții de gimnaziu pot alege clase cu profil tehnologic de tradiție.

Clasele de instructor sportiv – fotbal sunt unice la nivelul liceelor tehnologice din județul Buzău. Pe lângă oportunitatea unei cariere sportive, elevii își pot forma deprinderile pentru a îmbrățișa o carieră militară.

Pe latura profesională, elevii sunt angrenați în diverse activități practice, menite să îi califice în meserii căutate pe piața forței de muncă.

Nu în ultimul rând, la anul vor funcționa și clasele de învățământ profesional dual. Adolescenții care aleg această formă beneficiază și de stimulente financiare deloc de neglijat.

Zeci de elevi din generațiile trecute ale Liceului Tehnologic “Henri Coandă” au avut parte de cariere reușite în diverse domenii de activitate.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!