Publicat la: 20.04.2018. 18:27 / 998 views

OFERTĂ BOGATĂ, CERERE SĂRACĂ LA BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ

Sute de buzoieni au participat, astăzi, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Prin intermediul AJOFM, peste 60 de angajatori au ofertat 750 de locuri de muncă în diverse domenii. În ciuda numărului mare de buzoieni prezenţi la standuri, mulţi dintre angajatori au reclamat dezinteresul şomerilor.

bursa generala 2Sute de buzoieni s-au aşezat la coadă în curtea Colegiului Agricol, locul obişnuit de desfăşurare a Bursei Generale a Locurilor de Muncă. Un eveniment la care au participat zeci de angajatori, cu o ofertă bogată.

Participare numeroasă, însă, mulţi dintre angajatori s-au plâns de lipsa de interes din partea şomerilor veniţi la bursă.

Puţini tineri au fost prezenţi la bursa de astăzi.

Autorităţile estimează că, în urma bursei de astăzi, vor fi ocupate aproape 10% din numărul de posturi scoase la bătaie.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă a fost organizată într-un context aparte. În premieră, rata şomajului în judeţul Buzău a scăzut sub 8 procente, ajungând la 7,9 la sută, graţie numărului mare de angajări de la începutul primăverii, dar şi a scoaterii din evidenţele A.J.O.F.M. a peste 2.500 de beneficiari ai venitului minim garantat, pentru că au refuzat locuri de muncă. Automat, aceşti asistaţi social şi-au pierdut şi dreptul la ajutorul bănesc. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!