Publicat la: 02.04.2018. 18:29 / 1.004 views

OCTOGENAR DECEDAT ÎN INCENDIU. CAUZA: DEŞEURILE DEPOZITATE ÎN CASĂ

Un bătrân a decedat, în propria locuinţă, vineri, după ce casa în care locuia a luat foc. Gunoiale îndesate pe foc i-au înfundat soba, provocând incendiul. Tot din cauza tonelor de deşeuri depozitate, pompierilor le-a fost foarte greu să pătrundă în imobil, pentru a salva victima.

incendiu 2Panică, vineri, pentru riveranii de pe strada Sculpturii. Un incendiu puternic a cuprins un întreg imobil, ameninţând să se extindă şi la alte case din vecinătate. Un vecin a observat, iniţial, fumul care ieşea prin acoperişul casei şi a încercat  fără succes să alerteze proprietarul. Nici rudele acestuia nu au fost de găsit. Câteva ore mai tîrziu, când focul deja se propagase, au fost alertaţi şi pompierii. Vecinii spun că de vină ar fi proprietarul, un bătrân de 87 de ani, care depozita tot felul de deşeuri în casă. 

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului cu două autospeciale de apă şi spumă. Vâlvătaia cuprinsese, între timp, aproape toată casa. Misiunea salvatorilor a fost îngreunată de fumul gros şi de tonele de deşeuri depozitate în imobil. Echipaţi cu măşti de oxigen, pompierii l-au găsit pe proprietar prăbuşit lângă o uşă care asigura accesul în curte.

Pentru octogenar nu s-a mai putut face nimic. Poliţia a deschis un dosar penal şi continuă cercetările, în acest caz. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!