Publicat la: 07.01.2020. 19:39 / 450 views

OBIECTIVELE NOULUI PREFECT. PRIMA CONFERINŢĂ DE PRESĂ A LUI DIMIAN

La trei săptămâni după învestirea în funcţie, noul prefect de Buzău, Leonard Dimian, a organizat, astăzi, prima sa conferinţă de presă. Finanţistul de la Casa Albă a precizat câteva dintre obiective, punând accent pe modul în care vor fi verificate actele administrative emise de primării şi consilii locale.

prefectura echipa prefect

Una dintre temele fierbinţi a rămas de la vechea gardă de la Prefectură: analiza proiectului de hotărâre privind înfiinţarea de către Urbis şi Trans Bus a unei societăţi care să preia staţia de asfalt a oraşului Buzău. Fosta conducere a precizat că nu va da aviz de legalitate pentru acest proiect, aflat încă pe masa juriştilor de la Casa Albă.  

Şi problemele de fond funciar vor reprezenta o prioritate pentru noua conducere a Prefecturii.

Tot astăzi, prefectul şi-a prezentat colaboratorii din Cabinetul propriu. Director a fost numit Timotei Oprea, care a mai fost consultant în Prefectură, purtător de cuvânt la Compania de Apă şi secretar de stat în Ministerul Culturii.  Unul dintre consilieri este Ionel Chiriac, fost adjunct al comandantului Poliţiei Municipale, pensionat. Secretar al Cancelariei şi purtător de cuvânt este Denisa Irimia, jurnalist. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!