Publicat la: 04.10.2018. 18:13 / 987 views

OBIECTIVE ÎN NOUL AN ŞCOLAR. ÎNVĂŢĂMÂNTUL DUAL, REDUCEREA ABANDONULUI, FORMARE

sedinta directoriAstăzi a avut loc prima ședință din acest an școlar cu directorii unităților de învățământ din județul Buzău. După o analiză a stării educației buzoiene din anul trecut, conducerea Inspectoratului Școlar a prezentat obiectivele pentru 2018 – 2019. Printre acestea se numără o politică mai fermă cu privire la atragerea elevilor către învățământul profesional dual.

Și reducerea abandonului școlar se află pe lista țintelor pentru anul școlar în curs.

Nu în ultimul rând, formarea profesională a cadrelor didactice va fi una dintre prioritățile asumate de responsabilii din învățământul buzoian.  

Luna viitoare, directorii de școli vor fi convocați la o nouă ședință, în cadrul căreia se va discuta despre strategia de reducere a abandonului școlar și a absenteismului. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!