Publicat la: 23.08.2018. 18:10 / 549 views

OBIECTIV: EVITAREA RETROGRADĂRII. HC BUZĂU, CEL MAI MIC BUGET DIN „LIGA ZIMBRILOR”

Cu un buget minuscul, comparativ cu echipele din liga de elită a handbalului românesc, HC Buzău nu-şi putea stabili alt obiectiv decât evitarea retrogradării. Pentru menţinerea pe prima scenă, gruparea buzoiană a reuşit, totuşi, să întărească lotul cu câteva transferuri. Prezentarea oficială a lotului va fi sâmbătă, cu ocazia unui amical contra Dunării Călăraşi.

handbal hc buzau - stiinta bacauObiectiv „cuminte”, pentru HC Buzău, în următoarea stagiune a Ligii Zimbrilor. Cum gruparea buzoiană este de departe cea mai săracă din elită, se va juca pentru evitarea retrogradării. În pauza de numai o lună, de la promovare pînă la reluarea competiţiei, lotul buzoian a fost întărit cu câţiva sportivi care au mai evoluat la nivelul primei divizii.

Din păcate, promovarea în Liga Zimbrilor vine cu o veste neplăcută pentru amatorii de handbal. Accesul nu va mai fi gratuit la meciurile buzoienilor, pentru că legile în vigoare nu mai permit intrarea liberă.

Primul test pentru HC va fi amicalul de sâmbătă, cu Dunărea Călăraşi. Partida se va disputa în Sala Sporturilor, de la 18. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!