Publicat la: 29.11.2018. 19:21 / 1.466 views

OASPEŢI DE SEAMĂ LA BUZĂU. 20 DE INVITATI DIN DUBĂSARI ŞI SOROCA, LA ZIUA UNIRII

Oaspeţi de seamă vor participa la Buzău la festivităţile ocazionate de Ziua României şi de Centenar. Este vorba despre 20 de persoane din raioanele Soroca şi Dubăsari care vor răspunde în acest fel unei invitaţii lansate de reprezentanţii Consiliului Judeţean Buzău.

soroca 1Sărbătoarea Centenarului va aduce la Buzău, la invitaţia Consiliului Judeţean, 20 de cetăţeni din raioanele Soroca şi Dubăsari din Basarabia. A fost dorinţa preşedinteleui Consiliului Judeţean de a sărbători 100 de ani de România alături de fraţii de peste Prut.

În acelaşi spirit, o delegaţie de la Buzău va participa în Basarabia la sărbătoarea Micii Uniri din luna ianuarie.

Din din delegaţia care va veni la Buzău fac parte preşedinţii de Consilii Raionale din Soroca şi Dubăsari, primarul din Soroca, dar şi consilieri raionali. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!