Publicat la: 24.10.2018. 18:16 / 1.562 views

OASPEŢI DE ONOARE LA LICEUL DE ARTĂ. FLORIN ZAMFIRESCU A ÎNCÂNTAT AUDIENŢA

Aproape nemişcaţi, cu ochii aţintiţi asupra omului ce le vorbea despre secretele vieţii şi ale artei actorului. Aşa l-au urmărit ieri elevii Liceului de Artă pe maestrul Florin Zamfirescu, venit special la Buzău  pentru a-i cunoaşte.

zamfirescu 1Marele actor Florin Zamfirescu a venit ieri la Buzău special pentru a-i cunoaşte pe elevii clasei de teatru de la Liceul de Artă. A fost o întâlnire savuroasă în care Florin Zamfirescu le-a vorbit liceenilor şi despre copilăria sa, dar şi despre secretele carierei de actor.

Cu o naturaleţe care i-a ţinut pe liceeni cu sufletul la gură, maestrul le-a povestit liceenilor cum a reuşit să promoveze examenul de bacalaureat ajutat de Mugur Isărescu.

Ulterior, Florin Zamfirescu i-a provocat pe liceeni la un dialog despre ce înseamnă arta actorului. Marele actor a promis că va reveni cu plăcere ori de câte ori va fi invitat în liceul care a oferit teatrului românesc numeroase talente. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!