Publicat la: 01.07.2020. 18:19 / 768 views

OANA MATACHE, ÎNCĂ O TÂNĂRĂ COOPTATĂ ÎN PSD. A STUDIAT ÎN MAREA BRITANIE ŞI GERMANIA

PSD Buzău continuă campania de cooptare a tinerilor candidați pentru alegerile locale. Astăzi a fost prezentată Oana Matache, o buzoiancă revenită din străinătate, unde a studiat în Marea Britanie și Germania. La Buzău, a dezvoltat un centru educațional. Oana Matache va candida pe listele de la CLM.

oana psdOana Matache a fost prezentată astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizate în parcul din spatele Palatului Comunal, eveniment la care au participat lideri locali ai PSD.

Și-a făcut studiile universitare în străinătate, în Marea Britanie și Germania.

După mai mulți ani petrecuți peste hotare, Oana Matache a ales să revină în țară, la Buzău, unde a dezvoltat mai multe proiecte pentru copii. Așa s-a născut și centrul educațional, pe care îl administrează în municipiul Buzău.

Tânăra este și coordonatoarea proiectului „Școala în parc”, proiect care va fi pus în practică de Primăria Buzău, din toamnă. 

Oana Matache are 32 de ani, este căsătorită și are un copil. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!