Publicat la: 23.05.2018. 19:29 / 1.256 views

„O ZI – UN TABLOU”. ARTISTUL PLASTIC TEODOR VIŞAN EXPUNE LA GALERIILE DE ARTĂ

Artistul plastic gălăţean Teodor Vişan a vernisat ieri la Galeriile de Artă „Ion Andreescu” o expoziţie personală de pictură. Pe simezele de la Sala Parter, artistul a expus o selecţie dintre lucrările sale de pictură cele mai recente. Expoziţia va fi deschisă până pe 22 iunie şi va putea fi vizitată gratuit.

expozitie paul visan 2  expozitie paul visan

Artistul plastic Teodor Vişan, membru al filialei Uniunii Artiştilor Plastici din România din Galaţi, a revenit la Buzău după câţiva ani de la ultima sa participare la o expoziţie.

De data aceasta, în sala Parter a Galeriilor de Artă „Ion Andreescu”, artistul a expus o selecţie din cele mai recente lucrări ale sale.

Pe simeze sunt expuse peisaje, portrete şi câteva naturi statice, care încântă mai ales prin coloritul deosebit, pe care Teodor Vişan îl stăpâneşte pe deplin.

Teodor Vişan are foarte multe expoziţii la activ, atât în ţară, cât şi peste hotare.

Abordează cu profesionalism portretul, autoportretul, natura statică, dar şi peisajul, cu care excelează.

Expoziţia de la Galeriile de Artă „Ion Andreescu” poate fi vizitată gratuit între orele 11 şi 19, până în data de 22 iunie.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!