Publicat la: 09.05.2019. 18:12 / 600 views

„O VICTORIE CÂT UN CAMPIONAT”. HC BUZĂU A ÎNVINS, ASEARĂ, PE CSM FĂGĂRAŞ

Victorie mare, repurtată aseară, de HC Buzău. „Lupii” au trecut de CSM Făgăraş, echipă în faţa căreia pierduseră de două ori în sezonul regulat, dar şi în prima etapa a play-out-ului. Buzoienii au revenit senzaţional, în a doua repriză, după ce la pauză erau conduşi cu 16 la 13.

handbalisti 2Salvarea de la retrogradare, un obiectiv care părea o misiune imposibilă la începutul play-out-ului, a devenit, graţie victoriei de aseară, un ţel cât se poate de realizabil. Etapa cu numărul şase din play-out a consemnat surpriza finalului de sezon, HC Buzău trecând cu 27 la 24, de CSM Făgăraş.

După minişedinţa tehnică din pauză, buzoienii au intrat mult mai motivaţi în teren, egalând situaţia pe tabelă în doar patru minute. A urmat un iureş al gazdelor, încurajaţi frenetic de cei aproape 1000 de spectatori. Jocul „Lupilor” a crescut constant, astfel că în minutul 40, gazdele beneficiau de o diferenţă de trei goluri pe tabelă, 21 la 18. Avantajul buzoienilor a crescut cu fiecare minut scurs, HC ajungînd să conducă, în minutul 52, cu cinci goluri. Din nou, principalii oameni de gol au fost Nosrati şi Asoltanei, cu 8, respectiv 6 goluri. Finalul partidei s-a jucat cu suporterii în picioare, aplaudând la scenă deschisă protagoniştii spectacolului sportiv de aseară.

Cele trei puncte obţinute aseară urcă Buzăul pe locul al treilea al play-out-ului, cu 14 puncte, la doar două distanţă de lidera CSM Bacău. CSM Făgăraş, favorita grupei la începutul minicompetiţiei, coboară pe locul al patrulea, cu douăsprezece puncte.

HC Buzău va juca tot acasă în următoarea etapă din play-out. „Lupii” vor primi, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, pe U Cluj, codaşa clasamentului. Partida se va disputa sâmbătă, de la 17. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!