Publicat la: 12.03.2020. 19:51 / 496 views

O SEPTUAGENARĂ, IZOLATĂ TOT LA SPITALUL GÂRLAȘI. ÎNTRE TIMP, AU SOSIT NOI INFIRMĂRI DE LA BALȘ

Medicii s-au mai confruntat cu o suspiciune. Este vorba despre o septuagenară revenită din Dubai care  a călătorit de la Bucureşti la Buzău cu un autocar în care se aflau persoane revenite din Italia. Femeia a fost transportată la Secţia Boli Contagioase a Spitalului Judeţean.

garlasi smurdPotrivit Prefecturii, o femeie în vârstă de 71 de ani, revenită din Dubai în urmă cu o săptămână, a călătorit de la Bucureşti la Buzău cu un autocar în care se aflau persoane revenite din Italia. Aceasta se afla în izolare la domiciliu, dar astăzi a început să se simtă rău și a fost preluată cu ambulantă şi transportată la Secţia Boli Contagioase a Spitalului Judeţean.

Femeia a prezentat următoarele simptome: febră, cefalee, rinoree. I-au fost recoltate probe ce au fost trimise la București.

Tot astăzi, în urma anchetei epidemiologice demarată de DSP după confirmarea primului caz de coronavirus în judeţul Buzău, au mai fost identificaţi doi contacţi direcţi ai pacientei, dintre vecinii femeii. Acestora li s-au făcut teste pentru coronavirus şi au ieşit negative. Cei doi stau izolaţi la domiciliu timp de 14 zile. (Mirela Copariu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!