Publicat la: 17.05.2017. 17:56 / 946 views

O RECLAMĂ DE LOCUL I, LA EMINESCU. ELEVII S-AU CALIFICAT CU UN FILM DESPRE SĂNĂTATE

Un film realizat la modul profesionist despre promovarea unei alimentaţii sănătoase a adus unei echipe de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, formată din trei elevi şi un cadru didcatic, premiul I la nivel naţional, la un concurs de nişă. Pentru elevi a fost o experienţă unică, despre care spun că le-a schimbat radical opţiunile în ceea ce priveşte cariera profesională.

eminescu eleviMultitudinea de reclame la medicamente, cu care suntem bombardaţi zilnic, a dat unor elevi de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu o idee ce le-a adus premiul I la nivel naţional la un concurs ce promovează sănătatea. Echipa a fost formata din trei elevi de clasa a X-a și un cadru didactic, iar rezultatul nu a întârziat să apară.

Filmul, gândit ca o reclamă la sănătate, a fost realizat de trei elevi care au avut roluri bine distribuite în echipă. Este vorba despre un regizor, un scenarist dar şi un actor. Ideile puse cap la cap, recuzita şi tehnica personală în cea mai mare parte, au făcut posibil rezultatul care a plasat Colegiul Naţional Mihai Eminescu pe prima treaptă a podiumului.

Concursul  le-a schimbat elevilor opţiunile în ceea ce priveşte cariera lor educativă dar şi profesională.

Astfel de proiecte, ce îi determină pe elevi să îmbine cartea cu creativitatea, sunt desfăşurate din ce în ce mai des la Colegiul Naţional Mihai Eminescu şi au un scop precis: acela de a-i ajuta pe elevi să se descopere.

Rezultatul obţinut de elevii de la Eminescu îi califică automat la o fază internaţională la care vor participa cu o reclamă realizată la nivel profesional. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!