Publicat la: 19.06.2018. 18:26 / 524 views

O NOUĂ REUŞITĂ LA SPITALUL JUDEŢEAN. OPERAŢIE CU SUCCES PENTRU UN COPIL CU DIZABILITĂŢI

Copiii cu dizabilităţi din judeţ şi din ţară vor avea şansa la un tratament de specialitate stomatologic, şi, implicit, la o viaţă normală. Asta datorită unei echipe de specialişti formată la nivelul Spitalului Judeţean Buzău care ieri a marcat o primă reuşită. O fetiţă de 12 ani cu diazbilitaţi a fost operată cu succes, după ce toţi medicii o îndrumaseră doar către clinici private.

echipa operatieSunt trei medici tineri, cu ambiţie şi determinare. Diana Radu, Doiniţa Radu şi Florin Năstase sunt doctorii din Spitalul Judeţean care au făcut posibilă o intervenţie extrem de dificilă în cazul unei paciente de 12 ani, cu dizabilităţi. Se punctează astfel încă o reuşită la Spitalul Judeţean Buzău.

Mama copilei de 12 ani care a fost operată a fost îndrumată către clinicile private din capitală pentru intervenţia la care trebuia supusă adolesenta, nu a putut suporta costurile. Pentru a veni în sprijinul familiei, la nivelul Spitalului Judeţean Buzău s-a format această echipă de specialişti.

Intervenţia, de altfel banală în cazul unui copil obişnuit, în cazul unui copil cu probleme a fost extrem de riscantă, însă medicii de la Buzău au reuşit să obţină rezultate excelente.

Cei trei medici şi-au dat mâna şi au format acestă echipă pentru a veni în sprijinul tuturor pacienţilor cu probleme deosebite, care în alte condiţii nu s-ar fi putut adresa decât clinicilor private.

Nu este prima reuşită a medicilor buzoieni. Chiar şi luna trecută a fost înregistrată o noutate, în cazul unei adolescente de 17 ani care a fost supusă unei operaţii de reconstrucţie facială. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>