Publicat la: 24.01.2018. 19:10 / 733 views

O NOUĂ REUŞITĂ A FETELOR LUI ROMEO ILIE: 34-17 ÎN MECIUL CU PLOPENI

O nouă reuşită a fetelor lui Romeo Ilie. Fetele de la SCM Gloria Buzău s-au impus lejer ieri în faţa formaţiei Activ Plopeni.  În faţa unei săli pline, buzoiencele au reuşit un scor final 34-17, după 20-4 la pauză.

romeo ilieEchipa de handbal feminin din cadrul Sport Club Municipal s-a impus lejer în faţa formaţiei Activ Plopeni, într-o partidă disputată seara trecută, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, în cadrul etapei a XVII-a a Diviziei A. Buzoiencele au câştigat confruntarea fără a călca pedala de acceleraţie, scor final 34-17, după 20-4 la pauză.  În faţa a peste 600 de spectatori, handbalistele antrenate de Romeo Ilie au desfăşurat un antrenament cu public, replica formaţiei prahovene nefiind pe măsura combatantelor din Buzău. Romeo Ilie, tehnicianul buzoiencelor, s-a declarat mulţumit de rezultatul final înregistrat pe tabela de marcaj a Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” dar şi de felul în care s-a legat jocul.

Evoluţia fetelor a fost una mulţumitoare, chiar dacă din formaţia buzoiană lipsesc două dintre jucătoarele bune. Una dintre ele urmează a fi supusă unei intervenţii chirurgicale, iar cealaltă a fost admisă la Academia de Poliţie, astfel că a încheiat contractual cu formaţia buzoiană.

Sâmbătă, 27 ianuarie, SCM Gloria Buzău se va deplasa în Sala Rapid din Capitală, acolo unde va întâlni formaţia CSM 2 Bucureşti, într-un joc care va începe la ora 15:30 şi care contează pentru etapa a XVIII-a din Divizia A. Înaintea acestei confruntări, SCM Gloria Buzău este liderul Diviziei A, cu 48 de puncte, în timp ce bucureştencele ocupă treapta a cincea în ierarhia ligii secunde, cu 33 de puncte. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!